Bibi

Plappermäulchen’s Lets Dance

Na bijna 25 jaar Flatcoats is in 2016, na een aantal jaren het ras te hebben gevolgd, Bibi bij ons komen wonen. Zij is een Parson Russell Terriër uit de kennel van Angelika Pöhland en speciaal aangeschaft voor het zweetwerk. Wij hebben namelijk, inmiddels ook al een aantal jaren, een grofwildjacht in Duitsland. Dit keer, na altijd reuen te hebben gehad, hebben we gekozen voor een teefje. Haar bloedlijnen zijn zo ontzettend goed qua show en werk dat wij graag met haar een nestje willen fokken. Bibi is dan ook uitgegroeid tot een prachtige teef met een enorme wil om te werken. Precies zoals wij gehoopt hadden!

Op het gebied van zweetwerk presteert zij voor haar leeftijd al enorm goed. De beginnerscursus hebben we dan ook maar overgeslagen en ze heeft al op 2 jarige leeftijd een zweetwerkproef gelopen van 800 meter lang en 48 uur oud met een 1ste plaats! En dat terwijl ze ook nog net loops was geworden… Qua werk zit het dus wel goed.

Ook op showgebied presteert zij goed. Op alle shows is zij altijd geplaatst, dat wil zeggen, ze werd altijd 2de en 1 keer 3de. Dus dat ze ook goed in elkaar zit en er mooi uitziet spreekt vanzelf.

Qua karakter is Bibi een ontzettend lief aanhankelijk hondje. Een echte schat! Wij hopen dan ook op hele mooie werklustige maar ook qua karakter hele fijne pups van haar.